0
Keresés termékcsoport alapján:

  FORGALMAZOTT MÁRKÁK

  Cellulit (naracsbőr) kezelés DíDí Milano termékekkel

  Hatóanyagok:

   

  fucus - barna alga
  A barna alga (fucus) magas jódtartalma (0,05% -tól 0,2% -ig) lehetővé teszi az anyagcsere stimulálását, miközben lassítja a lipidszintézist, ezért ahatóanyagként alkalmazható kozmetikai anti-cellulit kezelésre.
  A mandula olaj lenyűgöző nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, összetételének köszönhetően kipirosodás- és irritáció gátló hatással is bír. Hozzáadva más ásványi paraffinos olajokhoz vagy krémhez, fokozza a bőrön a kenést és a felszívódást, így tökéletes a teljes testmasszázsra.
  mandula
  maura
  A Dél-Afrikából származó Marula olaj főleg olajsavból áll, de tartalmaz linolsavat, palmitinsavat és sztearinsavakat is. A Marula olaj a kozmetikai ipar új "csoda olaja", magas zsírsavtartalmának és antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas a bőrápolásra.
  Mind a kollagén, mind az elasztin a kötőszövet természetes összetevője, és csökkenésük a bőr öregedését és tónusának vesztését okozza. A szövetek belsejében mindkét aktív anyag fontos funkcióval rendelkezik, egyensúlyban tartja a bőr pH-értékét, és láthatóan rugalmassá és feszessé teszi a bőrt. A tengeri származása kompromisszumok nélküli, különlegesen értékes terméket biztosít.
  kollagén

  Szükséges termékek:

  • Hámlasztó testradír, Marula olajjal (DM001)
  • Cellulit kezelés: Anti-Cellulit krém, barna algával (DM014)
   Cellulit kezelés plusz zsírégetés: Anti-Cellulit krém, intenzív, koffeinnel (DM015)
   Cellulit kezelés és feszesítés: alakformáló és feszesítő Anti-Cellulit krém testre és mellre, kollagénnel és elasztinnal (DM018)
  • Anti-Cellulit iszap, barna algával (DM016/D017)
  • Elvezető szinergia (DM019)
  • Tiszta mandula olaj (DM006/DM007/DM023)

  Kezelés menete:

  • Marula olajos testbőrradírt felvinni és lágyan körkörös mozgással masszírozni. Majd nedves szivaccsal letörölni a terméket.
  • Megfelelő mennyiségű Tiszta mandula olajhoz az Elvezető szinergiát hozzáadni (ajánlott mennyiség: 50-60 csepp szinergia 100 ml olajhoz, 2-2,5 %-os koncentrációhoz), majd folyadék elvezető masszázst végezni.
  • A Barna algás cellulit iszapot felmelegíteni és a kezelt területre bőségesen felvinni, majd nylon fóliával betekerni (vagy izzasztó nadrágot alkalmazni). 20-25 perc hatóidő elteltével lemosni. A hatás fokozása érdekében alkalmazható hőpaplanban vagy infraszaunában.
  • Felvinni a megfelelő mennyiségű cellulit krémet és addig masszírozni, amíg felszívódik.

  Kezelés gyakorisága:

  10-12 alkalomból áll a kezelés, hetente 2 alkalommal

  Otthoni kezelés:

  Reggel és este megfelelő mennyiségű cellulit krémet felvinni és körkörös mozgással addig masszírozni, amíg felszívódik. Barna algás cellulit iszapot hetente 2 alkalommal felvinni.

  << Vissza az érdekességekhez

  Capelli Centrum
  27 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában