Cellulit (naracsbőr) kezelés DíDí Milano termékekkel

Kezdőlap Cégünkről Szolgáltatásaink WEBSHOP AKCIÓK Rendezvények Tanfolyamok Hírek Kapcsolat

Cellulit (naracsbőr) kezelés DíDí Milano termékekkel

Hatóanyagok:

 

fucus - barna alga
A barna alga (fucus) magas jódtartalma (0,05% -tól 0,2% -ig) lehetővé teszi az anyagcsere stimulálását, miközben lassítja a lipidszintézist, ezért ahatóanyagként alkalmazható kozmetikai anti-cellulit kezelésre.
A mandula olaj lenyűgöző nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, összetételének köszönhetően kipirosodás- és irritáció gátló hatással is bír. Hozzáadva más ásványi paraffinos olajokhoz vagy krémhez, fokozza a bőrön a kenést és a felszívódást, így tökéletes a teljes testmasszázsra.
mandula
maura
A Dél-Afrikából származó Marula olaj főleg olajsavból áll, de tartalmaz linolsavat, palmitinsavat és sztearinsavakat is. A Marula olaj a kozmetikai ipar új "csoda olaja", magas zsírsavtartalmának és antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas a bőrápolásra.
Mind a kollagén, mind az elasztin a kötőszövet természetes összetevője, és csökkenésük a bőr öregedését és tónusának vesztését okozza. A szövetek belsejében mindkét aktív anyag fontos funkcióval rendelkezik, egyensúlyban tartja a bőr pH-értékét, és láthatóan rugalmassá és feszessé teszi a bőrt. A tengeri származása kompromisszumok nélküli, különlegesen értékes terméket biztosít.
kollagén

Szükséges termékek:

 • Hámlasztó testradír, Marula olajjal (DM001)
 • Cellulit kezelés: Anti-Cellulit krém, barna algával (DM014)
  Cellulit kezelés plusz zsírégetés: Anti-Cellulit krém, intenzív, koffeinnel (DM015)
  Cellulit kezelés és feszesítés: alakformáló és feszesítő Anti-Cellulit krém testre és mellre, kollagénnel és elasztinnal (DM018)
 • Anti-Cellulit iszap, barna algával (DM016/D017)
 • Elvezető szinergia (DM019)
 • Tiszta mandula olaj (DM006/DM007/DM023)

Kezelés menete:

 • Marula olajos testbőrradírt felvinni és lágyan körkörös mozgással masszírozni. Majd nedves szivaccsal letörölni a terméket.
 • Megfelelő mennyiségű Tiszta mandula olajhoz az Elvezető szinergiát hozzáadni (ajánlott mennyiség: 50-60 csepp szinergia 100 ml olajhoz, 2-2,5 %-os koncentrációhoz), majd folyadék elvezető masszázst végezni.
 • A Barna algás cellulit iszapot felmelegíteni és a kezelt területre bőségesen felvinni, majd nylon fóliával betekerni (vagy izzasztó nadrágot alkalmazni). 20-25 perc hatóidő elteltével lemosni. A hatás fokozása érdekében alkalmazható hőpaplanban vagy infraszaunában.
 • Felvinni a megfelelő mennyiségű cellulit krémet és addig masszírozni, amíg felszívódik.

Kezelés gyakorisága:

10-12 alkalomból áll a kezelés, hetente 2 alkalommal

Otthoni kezelés:

Reggel és este megfelelő mennyiségű cellulit krémet felvinni és körkörös mozgással addig masszírozni, amíg felszívódik. Barna algás cellulit iszapot hetente 2 alkalommal felvinni.

<< Vissza az érdekességekhez


Capelli Kft.
Tel: 06 20 32 66 575
E-mail:info@capelli.hu
BenGa SOFT