Keresés termékcsoport alapján:
KIEMELT MÁRKÁK

FORGALMAZOTT MÁRKÁK
Helia-D Professional termkek
Yamuna termkek
Solanie peptides jdonsgok
Olea Green vegn jdonsgok
Stella Golden Green Arany termkek
GAL vitamin termkek
Stella GenoPepetid jdonsgok
  1. Capelli
  2. Tanfolyamok

Solanie Anti aging, mesopeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam

Solanie Anti aging, mesopeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam

Dátum: 2024.05.30. / Miskolc
Ismerkedj meg a Solanie legmodernebb kozmetikai NNR (No Needle Rejuvenation) technikájával, mely peptidekre épülő kezelési protokolljával a bőr megsértése nélkül a mezoterápiás kezelések hatékonyságát kínálja számodra.
részletek

Korábbi tanfolyamok


Diagnosztizálás a kozmetikai gyakorlatban

Dátum: 2024.04.08 / Miskolc
Ha már gyakorlott kozmetikus vagy, akkor vágj bele a gyakorlati diagnosztizálásba és emeld mesterszintre a diagnosztikai tudásod! Amennyiben folyamatban van a képzésed akkor is jó szívvel ajánlom. Mindezt a kozmetikus szakma egyik leghíresebb aranykoszorús kozmetikus mesterétől sajátíthatod el!

Iskolamasszázs és speciális masszázsvariációk tanfolyam kozmetikusoknak, kozmetikus mestereknek

Dátum: 2024.03.12 / Miskolc
Ha szeretnél a vizsgakövetelményeknek megfelelően masszírozni, vagy mesterként újra felidézni a klasszikus iskolamasszázs alapmozdulatait, netalántán a nálad tanuló végzősöknek a helyes technikákat megtanítani, akkor gyere el képzésünkre!

Az INCI nem mumus többé - INCI maratoni

Dátum: 2024.02.03 / Miskolc
Egy igazán profi kozmetikus tudástárából nem hiányozhat az INCI ismerete!
Ha elveszettnek érzed magad a sok új hatóanyagban, bizonytalan vagy az összetevők elemzésében, szeretnéd értően alkalmazni a kezelés során alkalmazott kozmetikumokat minden műveletnél, vagy egyszerűen csak szeretnéd felfrissíteni a hatóanyagokkal kapcsolatos anyagismereti tudásod, akkor gyere el erre workshopunkra! Olyan speciális tudást fogsz kapni, amellyel bátran kiállhatsz a a vendégeid elé, hisz Te leszel az INCI mestere, a kozmetikumok szakértője! INCI mesterkurzusunk az INCI alapkurzusra épül, így első lépésként ajánlott az alaptanfolyam elvégzése.

Speciális kozmetikai eljárások a gyakorlatban Juhász Klárival

Dátum: 2024.01.17. / Miskolc
A speciális kozmetikai eljárások nem csupán a tanulóknak kihívás az új képzési rendszerben, hanem a tanulókat oktató mestereknek is. Ahhoz, hogy tanulóként magabiztosan készítsd el a portfóliót, illetve mesterként hatékonyan tudj segíteni tanulód felkészítésében, összeállítottunk Neked egy speciális eljárásokat tartalmazó tanfolyami mix.

Reiki tradicionális kézrátétellel történő gyógyító- és öngyógyító rendszer

Dátum: 2023.ősz-tél / Miskolc
A Reiki eredendően Japánból származó gyógyító- és öngyógyító rendszer. A tradicionális Reiki módszertanát Dr. Mikao Usui Reiki nagymestertől eredeztetjük az 1800-es évek második felétől. Buddhista szerzetesek gyógyító tevékenységeinek kezdetben titkos tanai később Usui hitvallásának és munkásságának köszönhetően már Reiki néven terjedt el a világ számos országában.

Solanie Mesopeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélül tanfolyam

Dátum: 2023.ősz-tél / Miskolc
Ismerkedj meg a Solanie legmodernebb kozmetikai NNR (No Needle Rejuvenation) technikájával, mely peptidekre épülő kezelési protokolljával a bőr megsértése nélkül a mezoterápiás kezelések hatékonyságát kínálja számodra.

Bőrszépítés az illóolajok erejével - Aroma sense holisztikus arckezelések tanfolyam

Dátum: 2023.ősz-tél / Miskolc
Az illatok alkalmazása ősidőkre nyúlik vissza. Kozmetikai kezelések tökéletes kiegészítője lehet az aromák alkalmazása.
A kozmetikai szolgáltatás folyamatos megújulást igényel, hisz vendégeinknek igénye van arra, hogy ne csak a megszokott kezeléseket kapják tőlünk. Aki nem híve az elektrokozmetikai készülékek alkalmazásának, illetve hisz abban, hogy a vendéghez holisztikusan és minden érzékét használva fantasztikus szolgáltatást tud nyújtani, annak ezt a tanfolyamot találták ki.
A tanfolyamon belepillanthatsz a vadonatúj Solanie fejlesztés eredményeképpen megszületett termékeken keresztül az aromaterápia világába.

Bevezetés a Solanie szépségkoncepció világába alaptanfolyam

Dátum: 2023.ősz-tél / Miskolc
Ismerkedj meg a népszerű magyar termékcsaláddal, mely lehetőséget ad arra, hogy vendégeid igényeit magas minőségű kozmetikumokkal és hozzáadott szolgáltatásokkal kényeztesd, megfizethető áron. A tanfolyamon megismerheted a Solanie alap termékeit.

Szemkezelés-szemkörnyék fiatalítása lifting masszázstechnikával

Dátum: 2023.12.14. / Miskolc
A szemkörnyék speciális bőrén megjelenő problémák eltüntetése örök kihívás a szakemberek számára. Tanfolyamunkon megismerheted a Solanie egyedi szemápolási koncepcióját és annak diagnosztikai módszereit, amit a Solanie lifting szemmasszázs technikájával ötvözünk.

Újdonság! Solanie lifting masszázs tanfolyam - krio masszázs kanállal

Dátum: 2023.11.23. / Miskolc
A Te vendégeid is folyton újdonságokra vágynak? Szereted a különleges masszsázs technikákat? Gyere el legújabb tanfolyamunkra, ahol a nemcsak trendi, de látványos eredményt nyújtó Solanie Krio arcmasszázs kanalakkal ismerkedhetsz meg! Vendégeid imádni fogják!

Volume szempilla építő oktatás

Dátum: 2023.11.14 / Mezőcsát vagy Miskolc

Az ezer arcú aha savak: bőrfiatalító és problémamegoldó kezelések

Dátum: 2023.10.25 / Miskolc
A pigment rendellenességek hatékony kezelése gyakori igény a kozmetikákban. Képzésünk a Solanie Vita White sorozatának és AHA Peel családjának eredményes kezelési protokolljába vezeti a megoldást kereső szakembereket

Henna szemöldök festés

Dátum: 2023.10.17 / Mezőcsát vagy Miskolc

1D alap szempilla építő oktatás 2 napban

Dátum: 2023.10.13 / Mezőcsát vagy Miskolc
első nap elmélet második a gyakorló nap

Volume szempilla építő oktatás

Dátum: 2023.10.03 / Mezőcsát vagy Miskolc
Capelli Centrum
32 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában
Capelli KFT értékelés 5/5