Keresés termékcsoport alapján:
KIEMELT MÁRKÁK

FORGALMAZOTT MÁRKÁK
  1. Capelli
  2. Termékek
  3. Fodrászkellék
  4. Samponok
  5. Samponok korpás fejbőrre
  6. Subrina RECEPT Korpásodás elleni samopon, érzékeny fejbőrre - Anti Dandruff Sampon Sensitive 52211

Subrina RECEPT Korpásodás elleni samopon, érzékeny fejbőrre - Anti Dandruff Sampon Sensitive 52211 | SUB52211
Kérdése van?
06 20 3266575
(h-cs: 8-17,p:8-14:30)


A SUBRINA Recept korpásódás elleni sampon hatékonyan szűnteti meg a korpásódást és különlegesen kíméletes a fejbőrhöz. Sampon korpás hajra, fejbőrre professzionális hatékonysággal. A korpásodás elleni sampon gyorsan, intenzíven és finoman eltávolít minden típusú korpát, meggátolja annak újra megjelenését. A korpás hajra való sampon hatóanyagainak bőrnyugtató hatása van. A korpásodás kezelése a samponnal hatékony, a haj újra rugalmas, tiszta lesz!
Bővebb információkat lentebb találja
tartalom: 400 mlkód: SUB52211
szállítás: raktárról, 3-7 munkanap
ár:
2 990 Ft
7 475 Ft / liter

Bővebb információ a termékről

Adja vissza a haja természetes tartását fényét! Szüntesse meg a korpásódást, aktív octopirox és körömvirág hatóanyagokkal!


Az aktív antibakteriális és gombaölő octopirox tartalma révén hatékonyan szünteti  meg a korpásodást és annak újbóli kialakulását, miközben visszaállítja a fejbőr
egészséges állapotát. A sampon táplálja a hajat, visszaadja annak természetes tartását és fényét. A hatékonyság fokozható a SUBRINA Recept korpásódás elleni hajszesz együttes alkalmazásával.


A körömvirág kivonat gyulladásgátló és antibakteriális hatása révén, megnyugtatja a fejbőrt.

KORPA A korpás haj gyakori kellemetlen tünet. A fejbőr levált, lehámló szarurétegei belekeverednek a hajszálak közé és ott fehéres színű pikkelyes bevonatot alkotnak,gyakran fejbőrviszketést okozva. A statisztika szerint a korpás haj problémája minden második férfit és még több nőt érint. A korpa keletkezéséhez jelentősen hozzájárulhat a túlzott verejtékezés, a zsíros ételek, az androgén hormonok, a stressz, a lelki feszültség, az örökletes hajlam, bizonyos gyógyszerek, valamint a Pityrosporum ovale gomba elszaporodása, mely gyulladást okoz és a hámréteg sejtjeinek a normálistól eltérő leválását eredményezi. A korpát általában könnyű felismerni, és enyhébb alakjaiban saját magunk is kezelni tudjuk. Makacsabb korpásodás esetén azonban ajánlatos bőrgyógyászt felkeresni.


További termékek a kategóriából


Subrina PHI hajszínvédő balzsam 52315, 53473
Subrina PHI Repair Kondicionáló 52321, 52357
Subrina RECEPT Sampon zsíros hajra - Clean&Fresh 52214
Subrina Developer Krémhidrogén 1,9 (6,3 vol )
Subrina Professional CARE Ceratin perfect lotion újrastrukuráló, regeneráló lotion #60272
Capelli Centrum
32 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában
Capelli KFT értékelés 5/5