0
Keresés termékcsoport alapján:

  FORGALMAZOTT MÁRKÁK
  1. Capelli
  2. Termékek
  3. Szemöldök és szempilla
  4. Szempilla lifting
  5. RefectoCil EyeLash Lift Kit - szempilla lifting szett 36 kezeléshez

  RefectoCil EyeLash Lift Kit - szempilla lifting szett 36 kezeléshez | RE0550112
  Kérdése van?
  06 20 3266575
  (h-cs: 8-17,p:8-14:30)
  Végre megérkezett és mostantól akár te is kipróbálhatod a RefectoCil legújabb szempilla lifting készletét! A lifting technika a pillaszálakat a tövüknél megemelve a szemeket optikailag kinyitja, így varázsolva igéző szexi tekintetet viselőjének. A kezelést világrekordnak számító 13 perc alatt végezheted el, mellyel nem csak kezeléseid számát pörgetheted fel, de ezzel együtt szalonbevételeid is. A liftinghez alkalmazott kollagén és ciszteinnek köszönhetően az eredmény akár 6 hétig is tart és bármikor színezhető a RefectoCil tartós szempilla- és szemöldökfestékeivel. Az Eyelash Lift szettben mindent megtalálsz, ami 36 kezeléshez szükséges.

  A szett tartalma:
  • 4db fixáló lotion 3,5ml
  • 2db Ecset
  • 1db Eyelash Lift ragasztó 4ml
  • 1db Narancsfa pálca
  • 2db műanyag keverőtál
  • 3db Szilikon S, M, L applikátor, amit akár 100x használhatsz
  • 1db használati utasítás

  Bövebb információkat, videót lentebb találja
  tartalom: 1 szettkód: RE0550112
  újdonság
  készlet: üzletünkben van, azonnal küldjük
  Szállítási díj: Kedvezményes
  bruttó ár: 24 990 Ft

  KOSÁRBA

  Bővebb információ a termékről

  A szempillák formázásának és a szemek láthatóbbá tételének divatja már évek óta a sminkkollekciók fókuszában van. A göndörebb, vagy megemelt pillaszálakkal ugyanis hangsúlyosabbá válnak a szemek, így emelve ki azok természetes szépségét. A pillák formázását szempillagöndörítővel, mesterséges szálak hozzáadásával és dauerrel végezhettük eddig, ha azok hossza ezt megengedte. Mostantól azonban a rövid szálakkal rendelkezők is fellélegezhetnek ugyanis a RefectoCil lifting szettje nekik kínál tökéletes formázó hatást.

  Az újdonsággal a természetes pillaszálakat a tövüknél emelheted meg, így azok természetes alakja megmarad, mégis láthatóbbá teszi a szemeket. Az elért hatás akár 4-6 hétig is megmarad, így biztosítva különleges megjelenést viselőjének. A RefectoCil lifting szettje ugyanakkor egyedülálló is kategóriájában. A kezelés elvégzéséhez ugyanis csak 13 perc szükséges. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a kedvező ár mellé 36 kezeléshez elegendő anyagmennyiség párosul, így biztosítva ezen szolgáltatás gazdaságos bevezetését szalonodban.


  « vissza a ide: Szempilla lifting
  Capelli Centrum
  27 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában