0
Keresés termékcsoport alapján:

FORGALMAZOTT MÁRKÁK
Masszázsfotel
Arckezelő gép
Fertőtlenítők raktárról
Otthoni gyantázó szettek
Olea Green vegán újdonságok
Yamuna termékek
Stella Golden Green Arany termékek
 1. Capelli
 2. Termékek
 3. Kozmetikus termékek
 4. Mezoterápia
 5. Mezoterápiás gépek
 6. Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel

Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML
Kérdése van?
06 20 3266575
(h-cs: 8-17,p:8-14:30)
A tű nélküli mezoterápia (az eljárás elektorporációként is ismert) lényege, hogy egy speciális elektromos impulzus hatására a bőrszövetben található hidro-lipid rétegeken ún. „lyukakat” nyitunk, amin keresztül közvetlenül tudunk hatóanyagokat bejuttatni a bőrszövet mélyebb rétegeibe. Ez a hatás az alacsony feszültségű (10-60V) váltóáram 10Khz és 1MHz közötti frekvencia tartományában figyelhető meg. Az inger megszűntével a hidro-lipid réteg természetes állapotába áll vissza. Az eljárás anélkül zajlik le, hogy fájdalmas tűszúrásokat alkalmaznánk. Megjegyzés: az orvosi alkalmazásban az elektroporációt a sejtmembránt alkotó hidro-lipid réteg megnyitására és a sejtbe történő hatóanyag bejutatására használják.

A tű nélküli mezotárápiával a tűshöz hasonló érzetet lehet előidézni, ennek megfelelően a kezelés nem tartozik a relaxáló, nyugtató kezelések csoportjába.

Bővebb információkat lentebb találja
tartalom: 1 dbkód: FTC112ML
Szállítási díj: Díjmentes
bruttó ár:
448 000 Ft

KOSÁRBA

Bővebb információ a termékről

AZ 1-ES FOKOZAT

A készülék 1-es fokozata a pulzáló (villogónak is lehet nevezni) lézerkezelés, amelyet a mezo kezelés első lépésének javasoljuk. A lágy lézerterápia kis energiájú (nincs melegítő hatása) pulzáló lézersugárral történik, amely számos pozitív biológiai hatással bír és 635nm-es frekvenciája révén képes mélyen a szövetekbe hatolni. A pulzáló technológiának köszönhetően a hagyományos lézerkezelésekhez képest nagyobb intenzitással, hatékonyabban, de bőrkímélő módon fejti ki jótékony hatását. Teljesen fájdalom és fertőzésmentes. Jelentősen javítja a kezelt szövetek regenerációs képességét, a sejteket határoló sejthártyák működését. A rajtuk keresztül végbemenő anyag és energia forgalmat fokozza. A lágy lézerek sejtkárosodást nem okoznak, segítik a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását. Javítják a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképződését, az ellenanyag termelést, a vérkeringést. Alkalmazása megindítja a hámsérült bőrfelület gyógyulását.


A mezoterápiás kezelés során a bőr hatóanyagfelvételének fokozására alkalmazzuk, ez első, bevezető lépésként.

A lézeres kezelőfejet tartsuk a kezelt bőrfelülettől 1-2 cm távolságra és arra merőlegesen.

A beállítás nem lehetséges, automatikusan előáll az energia szint.

 

 

A 2-ES FOKOZAT

A készülék 2-es fokozata melegítő hatású, állandó 80Khz-es frekvenciával dolgozik. Ezt a fokozatot a tű nélküli mezoterápiás 3-as kezelés megelőző részeként, további előkészítő kezelésnek is használhatjuk, de önálló, teljes értékű kezelésként is alkalmazható.

 

A tű nélküli mezoterápiás 3-as kezelés kiegészítőjeként nagyban segíti a hatóanyagok felszívódását, bőrnyugtató hatása mellett relaxációs, bevezető, előkészítő masszázsnak is használható.

 

A mezoterápiás 2-es fokozat önálló kezelésként alkalmazva is rendelkezik mezoterápiás jellemzőkkel, de a hatásmechanizmusa a rádiófrekvenciás kezelésekkel is összevethető. A bőrszövetet alkotó sejtek teljes mélységükben átmelegednek és ez nagyban segíti a hatóanyag bevitelt. A létrehozott hőhatás révén a nyirok és vérkeringés javul, a bőrszövet kitágul. Ennek következményeként a bőrápoló hatóanyagok veszteség nélkül jutnak be a bőrszövet mélyebb rétegeibe is.

Érzékenyebb bőrfelületeken a mezoterápiás 3 fokozat kiváló alternatívája kellemetlenségi panasz esetén.

A kezelést egy elektródányi területen kezdjük, a kezelőfejet mozgatás nélkül tartsuk rajta, megvárva, amíg a melegedés elkezdődik. Utána mozgassuk új területekre. Elég nagy energia beállítás esetén jelentős izomösszehúzódást is okoz, amelynek komoly lifting hatása van.

Alacsony fokozatban, bőrnyugtató hatású is lehet.

Javasolt beállítás: 30 és 50 között

 

 

A 3-AS FOKOZAT

A készülék tű nélküli mezoterápiás fokozatának 3-as állásában megvalósul a sejtek felkészítése a hatóanyag bevitelre, de a továbbfejlesztett algoritmusnak köszönhetően a hagyományos mezoterápiás gépekhez viszonyítva ennél összetettebb folyamatok is lezajlanak.

 

Mivel a bőrszövet alkotórészei, a víz-, zsír- és izomszövetet alkotó molekulák összetételükben és ebből adódóan méretükben is eltérnek egymástól, ezért eltérő stimulációra van szükségük. Mindez vonatkozik a kezelőanyagra is, aminek a hatóanyagai hasonlóan összetettek, így a kettő kombinációja végtelen variációjú stimulációs eljárást igényel.

 

A készülék mezoterápiás 3-as fokozata úgy lett kialakítva (a frekvencia folyamatosan változik 20 és 90Khz között, 30 lépésben), hogy a teljes spektrumot, a bőrszövet sejtjeit és hatóanyag molekuláit egyaránt stimulálja, megsokszorozva a hatékonyságot, ezzel lerövidítve a kezelési időt a hagyományos mezoterápiás készülékekhez viszonyítva.

Javasolt beállítás: 10 és 30 között

 

A három kezelési típus egymás utáni következetes használata megvalósítja azt a maximális hatékonyságú bőrápolást, amire a kozmetológia korunkban képes. Mivel hatásmechanizmusuk egymásra épül, elérhetjük velük a bőrápoló hatóanyagok bőrszövetbe juttatását maximális hatékonysággal a kezelés 1-es fázisa alatt, és a hatóanyagok tökéletes beépülését a bőrszövetbe a 2-es és 3-as fázis alkalmazásával.

A mezoterápiás készülékünk patronos rendszerű. A kezelőfejbe illeszthető görgőfejes patronba folyadék állagú hatóanyag tölthető, így sokkal egyszerűbbé válik a mezoterápiás kezelés. A rendszer sajátja a környezettudatosság, így az eldobott műanyagtégelyek helyét egy visszaváltható rendszer váltja fel.


A JAVASOLT KEZELÉSI SORREND


1.         Lézer (10 perc) – 1-es fokozat


2.A       A kezelt felület átzselézése, néhány rövid masszázs mozdulattal. (A vezető zselét is lehet fecskendőből adagolni)


2.B       Mezo és Melegítés (10 perc) – bőséges, a jó kontaktot biztosító zselével és hatóanyagokkal – 2-es   fokozat (esetleg előtte néhány percig a 3-as a kezelőfej átmelegedése miatt)


3.A       A kezelt felület átzselézése, néhány rövid masszázs mozdulattal.


3.B       Mezo (20-30perc) – bőséges, a jó kontaktot biztosító zselével és hatóanyagokkal – 3-as fokozat


4.A       A kezelt felület átzselézése, néhány rövid masszázs mozdulattal.


4.B       A melegítő mezo fokozat (2-3 perc) alacsonyabb értékű beállításával bőrnyugtató hatás érhető el.

            - 2-es fokozat


 


FIGYELEM: A lézerkezelés alatt a kezelő kozmetikusnál védőszemüveg használata kötelező! (lsd. Fitocare árjegyzék FC112LG Lézer Védőszemüveg. A vendég részére alkalmazz pl. a szoláriumokban használt felcsiptethető védőszemüveget vagy IPL védőszemüveget, amit FC112LGV Védőszemüveg, Vendég Részére megnevezés alatt találsz az árjegyzékben.


A lézeres kezelés nem alkalmazható festékes anyajegy területén, gombás bőrfelületen, a pajzsmirigy környékén, a mell területén, rosszindulatú daganat területén, illetve rákmegelőző állapotot mutató bőrfelületen. Tilos a kezelés ismeretlen eredetű lázas betegség esetén, valamint terhesség alatt az alhason, illetve az ágyéki gerinc területen.ELLENJAVALLATOK

Az alábbi területeken és esetekben NE alkalmazd a Fitocare Mezo + Lézer készüléket és kezelést:.

 • A szemek közvetlen környéke
 • Visszértágulatok, angióma
 • Vérzékenység
 • Anyajegyek, szemölcsök egyéb bőrelváltozások, szövetszaporulat, bőrbetegségek
 • Friss sebek, sérülések
 • Fertőző bőrbetegségek
 • Gyulladt bőr vagy lázas beteg
 • Bőrallergia, fémallergia
 • Cukorbetegség
 • Daganatos megbetegedések
 • Autoimmun betegségek
 • Súlyos atópiás bőr
 • Idegrendszeri rendellenességek
 • Egyes gyógyszerek szedése, kemoterápiás kezelés
 • Bizonyos kezelések után (pl. botox, hyaluron feltöltés, kémiai hámlasztás, stb.)
 • Várandóság alatt
 • Keringési rendellenesség esetén
 • Gyermekeken
 • Epilepszia
 • Pacemaker
 • Esztétikai beavatkozások hat héten belül + konzultáció a kezelő orvossal szükséges    


« vissza a ide: Mezoterápiás gépek
Capelli Centrum
28 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában