0
Keresés termékcsoport alapján:

FORGALMAZOTT MÁRKÁK
 1. Capelli
 2. Termékek
 3. Kozmetikus termékek
 4. Mezoterápia
 5. Mezoterápiás gépek
 6. Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel

Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML Fitocare Tű nélküli mesoterápiás készülék lézerrel | FTC112ML
Kérdése van?
06 20 3266575
(h-cs: 8-17,p:8-14:30)
A tű nélküli mezoterápia (az eljárás elektorporációként is ismert) lényege, hogy egy speciális elektromos impulzus hatására a bőrszövetben található hidro-lipid rétegeken ún. „lyukakat” nyitunk, amin keresztül közvetlenül tudunk hatóanyagokat bejuttatni a bőrszövet mélyebb rétegeibe. Ez a hatás az alacsony feszültségű (10-60V) váltóáram 10Khz és 1MHz közötti frekvencia tartományában figyelhető meg. Az inger megszűntével a hidro-lipid réteg természetes állapotába áll vissza. Az eljárás anélkül zajlik le, hogy fájdalmas tűszúrásokat alkalmaznánk. Megjegyzés: az orvosi alkalmazásban az elektroporációt a sejtmembránt alkotó hidro-lipid réteg megnyitására és a sejtbe történő hatóanyag bejutatására használják.

A tű nélküli mezotárápiával a tűshöz hasonló érzetet lehet előidézni, ennek megfelelően a kezelés nem tartozik a relaxáló, nyugtató kezelések csoportjába.

Bővebb információkat lentebb találja
tartalom: 1 dbkód: FTC112ML
újdonságheti akciós
Szállítási díj: Díjmentes
akciós bruttó ár: 436 800 Ft
eredeti bruttó ár: 448 000 Ft

KOSÁRBA

Bővebb információ a termékről

AZ 1-ES FOKOZAT

A készülék 1-es fokozata a pulzáló (villogónak is lehet nevezni) lézerkezelés, amelyet a mezo kezelés első lépésének javasoljuk. A lágy lézerterápia kis energiájú (nincs melegítő hatása) pulzáló lézersugárral történik, amely számos pozitív biológiai hatással bír és 635nm-es frekvenciája révén képes mélyen a szövetekbe hatolni. A pulzáló technológiának köszönhetően a hagyományos lézerkezelésekhez képest nagyobb intenzitással, hatékonyabban, de bőrkímélő módon fejti ki jótékony hatását. Teljesen fájdalom és fertőzésmentes. Jelentősen javítja a kezelt szövetek regenerációs képességét, a sejteket határoló sejthártyák működését. A rajtuk keresztül végbemenő anyag és energia forgalmat fokozza. A lágy lézerek sejtkárosodást nem okoznak, segítik a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását. Javítják a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképződését, az ellenanyag termelést, a vérkeringést. Alkalmazása megindítja a hámsérült bőrfelület gyógyulását.


A mezoterápiás kezelés során a bőr hatóanyagfelvételének fokozására alkalmazzuk, ez első, bevezető lépésként.

A lézeres kezelőfejet tartsuk a kezelt bőrfelülettől 1-2 cm távolságra és arra merőlegesen.

A beállítás nem lehetséges, automatikusan előáll az energia szint.

 

 

A 2-ES FOKOZAT

A készülék 2-es fokozata melegítő hatású, állandó 80Khz-es frekvenciával dolgozik. Ezt a fokozatot a tű nélküli mezoterápiás 3-as kezelés megelőző részeként, további előkészítő kezelésnek is használhatjuk, de önálló, teljes értékű kezelésként is alkalmazható.

 

A tű nélküli mezoterápiás 3-as kezelés kiegészítőjeként nagyban segíti a hatóanyagok felszívódását, bőrnyugtató hatása mellett relaxációs, bevezető, előkészítő masszázsnak is használható.

 

A mezoterápiás 2-es fokozat önálló kezelésként alkalmazva is rendelkezik mezoterápiás jellemzőkkel, de a hatásmechanizmusa a rádiófrekvenciás kezelésekkel is összevethető. A bőrszövetet alkotó sejtek teljes mélységükben átmelegednek és ez nagyban segíti a hatóanyag bevitelt. A létrehozott hőhatás révén a nyirok és vérkeringés javul, a bőrszövet kitágul. Ennek következményeként a bőrápoló hatóanyagok veszteség nélkül jutnak be a bőrszövet mélyebb rétegeibe is.

Érzékenyebb bőrfelületeken a mezoterápiás 3 fokozat kiváló alternatívája kellemetlenségi panasz esetén.

A kezelést egy elektródányi területen kezdjük, a kezelőfejet mozgatás nélkül tartsuk rajta, megvárva, amíg a melegedés elkezdődik. Utána mozgassuk új területekre. Elég nagy energia beállítás esetén jelentős izomösszehúzódást is okoz, amelynek komoly lifting hatása van.

Alacsony fokozatban, bőrnyugtató hatású is lehet.

Javasolt beállítás: 30 és 50 között

 

 

A 3-AS FOKOZAT

A készülék tű nélküli mezoterápiás fokozatának 3-as állásában megvalósul a sejtek felkészítése a hatóanyag bevitelre, de a továbbfejlesztett algoritmusnak köszönhetően a hagyományos mezoterápiás gépekhez viszonyítva ennél összetettebb folyamatok is lezajlanak.

 

Mivel a bőrszövet alkotórészei, a víz-, zsír- és izomszövetet alkotó molekulák összetételükben és ebből adódóan méretükben is eltérnek egymástól, ezért eltérő stimulációra van szükségük. Mindez vonatkozik a kezelőanyagra is, aminek a hatóanyagai hasonlóan összetettek, így a kettő kombinációja végtelen variációjú stimulációs eljárást igényel.

 

A készülék mezoterápiás 3-as fokozata úgy lett kialakítva (a frekvencia folyamatosan változik 20 és 90Khz között, 30 lépésben), hogy a teljes spektrumot, a bőrszövet sejtjeit és hatóanyag molekuláit egyaránt stimulálja, megsokszorozva a hatékonyságot, ezzel lerövidítve a kezelési időt a hagyományos mezoterápiás készülékekhez viszonyítva.

Javasolt beállítás: 10 és 30 között

 

A három kezelési típus egymás utáni következetes használata megvalósítja azt a maximális hatékonyságú bőrápolást, amire a kozmetológia korunkban képes. Mivel hatásmechanizmusuk egymásra épül, elérhetjük velük a bőrápoló hatóanyagok bőrszövetbe juttatását maximális hatékonysággal a kezelés 1-es fázisa alatt, és a hatóanyagok tökéletes beépülését a bőrszövetbe a 2-es és 3-as fázis alkalmazásával.

A mezoterápiás készülékünk patronos rendszerű. A kezelőfejbe illeszthető görgőfejes patronba folyadék állagú hatóanyag tölthető, így sokkal egyszerűbbé válik a mezoterápiás kezelés. A rendszer sajátja a környezettudatosság, így az eldobott műanyagtégelyek helyét egy visszaváltható rendszer váltja fel.


A JAVASOLT KEZELÉSI SORREND


1.         Lézer (10 perc) – 1-es fokozat


2.A       A kezelt felület átzselézése, néhány rövid masszázs mozdulattal. (A vezető zselét is lehet fecskendőből adagolni)


2.B       Mezo és Melegítés (10 perc) – bőséges, a jó kontaktot biztosító zselével és hatóanyagokkal – 2-es   fokozat (esetleg előtte néhány percig a 3-as a kezelőfej átmelegedése miatt)


3.A       A kezelt felület átzselézése, néhány rövid masszázs mozdulattal.


3.B       Mezo (20-30perc) – bőséges, a jó kontaktot biztosító zselével és hatóanyagokkal – 3-as fokozat


4.A       A kezelt felület átzselézése, néhány rövid masszázs mozdulattal.


4.B       A melegítő mezo fokozat (2-3 perc) alacsonyabb értékű beállításával bőrnyugtató hatás érhető el.

            - 2-es fokozat


 


FIGYELEM: A lézerkezelés alatt a kezelő kozmetikusnál védőszemüveg használata kötelező! (lsd. Fitocare árjegyzék FC112LG Lézer Védőszemüveg. A vendég részére alkalmazz pl. a szoláriumokban használt felcsiptethető védőszemüveget vagy IPL védőszemüveget, amit FC112LGV Védőszemüveg, Vendég Részére megnevezés alatt találsz az árjegyzékben.


A lézeres kezelés nem alkalmazható festékes anyajegy területén, gombás bőrfelületen, a pajzsmirigy környékén, a mell területén, rosszindulatú daganat területén, illetve rákmegelőző állapotot mutató bőrfelületen. Tilos a kezelés ismeretlen eredetű lázas betegség esetén, valamint terhesség alatt az alhason, illetve az ágyéki gerinc területen.ELLENJAVALLATOK

Az alábbi területeken és esetekben NE alkalmazd a Fitocare Mezo + Lézer készüléket és kezelést:.

 • A szemek közvetlen környéke
 • Visszértágulatok, angióma
 • Vérzékenység
 • Anyajegyek, szemölcsök egyéb bőrelváltozások, szövetszaporulat, bőrbetegségek
 • Friss sebek, sérülések
 • Fertőző bőrbetegségek
 • Gyulladt bőr vagy lázas beteg
 • Bőrallergia, fémallergia
 • Cukorbetegség
 • Daganatos megbetegedések
 • Autoimmun betegségek
 • Súlyos atópiás bőr
 • Idegrendszeri rendellenességek
 • Egyes gyógyszerek szedése, kemoterápiás kezelés
 • Bizonyos kezelések után (pl. botox, hyaluron feltöltés, kémiai hámlasztás, stb.)
 • Várandóság alatt
 • Keringési rendellenesség esetén
 • Gyermekeken
 • Epilepszia
 • Pacemaker
 • Esztétikai beavatkozások hat héten belül + konzultáció a kezelő orvossal szükséges    


« vissza a ide: Mezoterápiás gépek
Capelli Centrum
28 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában