Keresés termékcsoport alapján:
KIEMELT MÁRKÁK

FORGALMAZOTT MÁRKÁK
  1. Capelli
  2. Termékek
  3. Fodrászkellék
  4. Hajfestés
  5. Hajfesték eltávolító
  6. Subrina Festékeltávolító Törlőkendő - 53415

Subrina Festékeltávolító Törlőkendő - 53415 | SUB53415
Kérdése van?
06 20 3266575
(h-cs: 8-17,p:8-14:30)


Könnyedén eltávolítja a festés utáni színmaradványokat a bőr felszínéről.

Puha anyagának köszönhetően kíméletes a bőrrel. Ideális szalon felhasználásra. A tároló doboz biztosítja, hogy a kendő mindig friss maradjon. Holt tengeri ásványi tartalma segíti a bőrszövetek regenerálását, anti - allergén anyagokkal védi a bőrfelszínt, bőrnyugtató hatással rendelkezik és fertőtlenítő hatású.

A benne található ásványi anyagok javítják a bőr hidratáltságát és csökkentik a gyulladást. A Subrina Professional hajfesték eltávolító törlőkendő B5 Provitamint, Aloe Verat, Bisabololt és Allantoint tartalmaz, melyek hozzásegítenek a makacs foltok legkíméletesebb és leghatékonyabb eltávolításához.

Használati útmutató: Nyissa ki a doboz fedelét és húzza ki a kendőt a tartóból. Enyhe dörzsöléssel távolítsa el a festéket a bőrfelületről. Ne öblítse le. Mindig tartsa zárva a doboz fedelét, hogy óvja a terméket a kiszáradástól.

Figyelem: A termék használata előtt végezzen érzékenységi tesztet. Ne alkalmazza sérült, irritált bőrfelületen.Ha irritáció lépne fel használat során, hagyja abba a termék használatát. Tartós irritáció esetén forduljon orvoshoz. Szembe ne kerüljön.
tartalom: 100 dbkód: SUB53415
szállítás: saját raktáron van, azonnal küldjük
ár:
4 090 Ft
41 Ft / db

Capelli Centrum
32 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában
Capelli KFT értékelés 5/5