0
Keresés termékcsoport alapján:

  FORGALMAZOTT MÁRKÁK


  A hajnak a szépsége és egészsége olyan szinonímák mint az ápolás és a védelem.


  Azonban nem lehetséges mindig azt a gondos figyelmet szentelnünk, amit egy egészséges haj megkíván. Az egészséges haj magas szintű vitalitást, energiát, tisztaságot és ragyogást áraszt. Ezek a jellemvonások vitathatatlanok, a szép és táplált haj esetében.

  A külső környezeti tényezők, mint a napsugárzás, a klór, sótartalom, szél, a szennyezés, a fékezhetetlen és túl stresszes életmód, a rossz táplálkozási szokások, a túl agresszív fodrásztecnikai beavatkozások következményeként a haj gyengévé, alul hidratáltá és opálossá válik.

  Az EMMEBI Italia kutató laboratóriumi már egészen a kezdetektől a legnagyobb figyelmet szentelik arra, hogy a legelőrehaladottabb és a legújabb technológiákat alkalmazzák.

  A Yomilk termékcsalád hatásosan élenjáró elemeket tartalmaz, sajátos és kizárólagos formában.

  Hiteles és folyamatos kutatásokat folytatnak azért, hogy termékeikkel a haj természetes szépségét kiemeljék.

  Újból a kutatás és a fejlődés együttműködése egyesítik az értelmet és a haladó tudomány tanulmányait a természet bölcsességével és egyszerűségével.

  Az elválaszthatatlan tökéletesség, egy filozófiai sugallat, a termékek rendszere és a megújuló kezelések olyan szinten vannak, hogy rendkívüli kúrát kölcsönöznek a hajnak a kellemes érzés mellett.


  A Yomilk samponok egy speciális habosító elemnek köszönhetően finoman és lágyan tisztítanak, bármely típusú szennyeződést eltávolítanak, a hajat és a hajas fejbőrt hihetetlenül tisztává és védetté teszik. A haj és a hajas fejbőr visszanyeri normál állapotát, s újra egységessé teszi a felhámot (hámbőrt).

  Ezenkívül a vitaminokban gazdag gyümölcskivonatok jelenléte, és a tej ereje visszaadják szerkezetét, tápláltságát és vitalitását a hajnak, s így a haj testessé, lággyá és selymessé válik.
  Az alkotóelemek behatolnak a károsodott hajszálak mélyére s újraépitik azokat belülről.

  A haj kezelése a Yomilk család krémjeivel folytatódik, amelyek a kezelés második fázisában szükségeltetnek és egészítik ki a sampon hatását. A krém hosszú ideig tartó hidratációt biztosít, miközben a hajnak maximális tisztaságot, rugalmasságot és ragyogást ajándékoz. Újraépítik a haj kérgét (felületét), belülről helyreállítják a szerkezetét s hajat így hihetetlen csillogóvá, egészségessé és kezelhetővé varázsolják. Ezenkívül védelmet és megkönnyebbülést ajándékoznak az irritált bőrnek speciális és varázslatos módon.


  Az EMMEBI Zer035 YoMilk család tagjai:

  Capelli Centrum
  27 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában