0
Keresés termékcsoport alapján:

  FORGALMAZOTT MÁRKÁK  A szépséggel táplált hajak tiszta fénye úgy ragyog, mint a gyémánt...


  Napjainkban a nőknek magas elvárásaik vannak a szolgáltatások minőségi színvonalával kapcsolatosan. Sok nő vágyódik arra, hogy maximumot, luxus ellátást kapjon. Ezen sokan egy kellemes szalonkezelést, kényeztetést értenek.

  Ehhez egy olyan helyen lehet hozzájutni, ahol a vendég áll a figyelem középpontjában, ahol relaxáló kezelést kap, ahol a szépségápolást és a kellemes kikapcsolódást együttesen kínálják, tehát ahol tökéletes harmónia uralkodik.

  A haj ápolása fontos dolog. Az ápolt haj jó közérzetet kelt. AZ EMMEBI ITALIA mindig a legjobb termékeket ajánlja a haj és fejbőr ápolásához. Exkluzív és újgenerációs termékeivel a legjobb eredményeket lehet elérni. Valami olyat, amire az ember vágyódik, mert ez egy elérhető kívánság.

  Az EMMEBI ITALIA erejét a fodrászok tapasztalt kezei s a cég professzionális felhasználásra kifejlesztett termékei együttesen adják.

  Az EMMEBI ITALIA a legelőrehaladottab technológiának köszönhetően, tudományos újításait használja a bőr és a haj minden speciális szükségleteinek kielégítésre.

  A nők szeretik a ragyogást, az olyan módszert, amellyel az ápolt hajak szépségét és színintenzitását kiemelhetik.

  A hajápolás világában a haj ragyogásának óhaja mindig egyre fontosabbá válik.
  Ezért születik meg ragyogást adó kezelés ami egy olyan módszer, amely lehetővé teszi minden nő számára, hogy saját hajának biztosítani tudja a kívánt csillogását.
  Mint egy értékes ruha kiegészítő, a csillogást segítő tiszta fénnyel árasaztja el a hajat, s ezzel minden nőnek egyedi szépségét érvényre juttatja.

  Egyszerű szisztéma, egy hajsampon és egy folyékony álagú krém, amelyek javítják a haj a tükröző tulajdonságát, és kiaknázhatóvá teszik ezzel maximális fényességét.

  Esszencia olajok, selyem protein és len protein kombinált hatásán keresztül a hajnak fényt adó kezelés segít a hajszín felfrissítésében és tartósabbá tételében, azonkívül tápláló a haj egész hosszán.


  Hogyan működik?


  Az esszencia olajok, a kender kivonat, a citrom kivonat, a fekete áfonya, a grapefruit és a szeder segítenek kiemelni a haj fényességét.

  "Letisztítják" a színt és tartást adnak a vegyileg kezelt hajnak.

  Újra fényt kapnak a természetes hajak is, amelyek kifakultak, kiszálkásodottak és opálossá váltak B5 és E vitaminokat is tartalmaz, melyek közreműkődő szerepet játszanak a haj törékeny szerkezetének rendbe hozatalában.

  A selyem protein és len protein lehetővé teszik a kristályos fényesség kiemelését.
  Az EMMEBI Zer035 Beauty család tagjai:

  Capelli Centrum
  27 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában