Keresés termékcsoport alapján:
KIEMELT MÁRKÁK

FORGALMAZOTT MÁRKÁK
 1. Capelli
 2. Pályázati lehetőségek és segítségek

Kedves szakmabeli  látogatónk.

 

Cégünket az utóbbi 10 évben egyre több fodrász, kozmetikus és szépségiparban dolgozó szakember kereste meg, konkrét pályázatokkal kapcsolatban és pályázati lehetőségek után érdeklődve. Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk a honlapunkon egy külön helyet ezen információknak. Érdemes felvenni a kapcsolatot pályázatíró céggel, akitől információt kérhet az Önnek megfelelő aktuális pályázati lehetőségről. Webshopunkból a széles termékskálából választhat berendezéseket, gépeket, eszközöket. A kiválasztott termékekről elkészítjük a kiírásnak megfelelő hivatalos árajánlatot. 


 

Ön már sikeresen megnyert egy pályázatot vagy/és folyamatban van?

Ez esetben kérjük, keressen meg minket közvetlenül elérhetőségeinken. Webshopunkon a főbb termékeink megtalálhatóak, informálódhat árainkról. Nagyobb megrendelés esetén egyedi kedvezményeket tudunk biztosítani. Mivel  Magyarország szinte minden, a szakmához tartozó importőrrel jó kapcsolatot ápolunk, így a webshopon található termékeken kívül nagyságrendekkel több áll rendelkezésünkre, ahhoz hogy az ajánlatunkat minél jobban az Ön költségkeretéhez és igényeihez tudjuk igazítani.

 

Pályázni szeretne? Érdeklik a pályázatok?

Az aktuális szépségipart érintő pályázatokról a

 • helyi Munkaügyi Központban
 • Kézműves Kamarában
 • EU Pályázati Központban
 • https://www.palyazat.gov.hu/
 • pályázatíró cégeknél tud érdeklődni.
 • http://segitunk.mva.hu/ címen (Az MVA Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatása elnevezésű programjainak szakmai támogató oldala) 

Milyen lehetőségek vannak általában? Mire kaphat vissza nem térítendő támogatást?

3 témakört kiemelnénk:

 • Fejlesztés, bővítés, új szalon nyitáshoz
 • Tanulók képzéséhez kapcsolódó eszközökhöz, berendezésekhez
 • Eszközbeszerzés 

Aktuális lehetőségek

A teljesség igénye nélkül, néhány aktuális pályázati lehetőség:

GINOP-1.2.9-20 - Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása

GINOP-8.3.5-18 - Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú HitelprogramPályázati lehetõségekrõl

A szépségipar folyamatosan új technológiákat kínál, ezért a legkeresettebb pályázati típus feltételezhetően az idei évben is gépbeszerzéshez kapcsolódik. A gépbeszerzést támogató pályázatok nem tesznek különbséget, hogy adott vállalkozó kozmetikai vagy fodrászati gépekre, esetleg fogyasztó vagy akár szolárium gépre szeretne támogatást kapni. Sosem kerül meghatározásra, hogy egy adott gépet honnan, vagy kitől lehet beszerezni.

A pályázati rendszerek bonyolultsága és egyes pályázati kiírások kritériumai miatt nem javasoljuk, hogy 1 millió forintos támogatási igény alatt pályázatot nyújtson be valaki és sok pályázati kiírás nem is teszi ezt lehetővé. A támogatások felső értéke akár 50 millió forint is lehet. A támogatás mértéke 25-60%-ig terjedhet, melynek nagysága elsősorban attól függ, hogy hol valósul meg a beruházás, azaz hová kerül pontosan a gép. Az induláshoz tőkével kell rendelkezni mivel gyakran utófinanszírozású az elszámolás.

A bírálati döntésig terjedő időszak rövidebb, mint korábban. A különböző konstrukciók semmilyen hátrányban nem részesítik azokat a pályázókat, akik egyéni vállalkozóként pályáznak. A pályázati felhívások jellemzően továbbra sem írják elő, hogy saját tulajdonú szalonnal rendelkezzen a pályázó. Ebben az esetben bérleti szerződést kell csatolni a benyújtáshoz. Az elbírálás során semmilyen hátrányt nem jelent, hogy az adott üzletet „csupán” bérli a pályázó.


A nyertesekkel támogatási szerződést kötnek, melyben egyértelműen rögzítésre kerül, hogy mit és mennyi ideig kell vállalni. Általában feltétel, hogy a támogatással megvásárolt gépet vagy épített, bővített ingatlant saját célra kell 2-5 évig használni.

Minden évben nagy érdeklődéssel várják a tanulók képzéséhez kapcsolódó eszközök beszerzését támogató pályázati lehetőséget. Azok a vállalkozások, akik tanulószerződés keretében oktatnak nappali tagozatos hallgatókat, a támogatás mértéke akár 90%-os és 1,5-2 millió forintot lehet elnyerni tanulónként. A pályázaton szinte bármilyen kozmetikában és fodrászatban használatos gépet beszerezhetnek a pályázók.
Képzések támogatására is lehet pályázatot benyújtani.Miért éri meg a Capelli közreműködésével pályázni?

 • Már számtalan sikeres projekt van mögöttünk
 • A szépségiparban eltöltött közel 30 éves kereskedelmi és szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Ez alatt számtalan hazai és külföldi kozmetikát és fodrászati szalont rendeztünk be. Számos sikeres pályázatot bonyolítottunk.
 • Több ezer kozmetikai és fodrászati termékkel segítünk szalonja nyitásában és megújításában
  3 országból saját importtal rendelkezünk, mellette több magyarországi importőr teljes árukínálatát is forgalmazzuk.
  Termék kínálatunkban megtalálhatók kozmetikai, fodrász szalon berendezések, bútorok, a kezelésekhez szükséges gépek, eszközök, alapanyagok is. Saját és beszállítói raktárról azonnal, vagy rövid időn belül elérhető átvétellel vagy kiszállítással.
 • Kollégáink segítenek az eszközök kiválasztásában
  Több évtizedes kereskedelmi és szakmai tapasztalatunkkal és szakavatott kollégáinkkal segítünk a szalonja profiljához leginkább illő bútorok és eszközök összeválogatásában. Amennyiben megosztja velünk terveit, akkor gyakorlati tapasztalatunkkal segíteni tudjuk elképzeléseinek megvalósítását.
 • A pályázatához szükséges árajánlatot és egyéb dokumentációt határidőre elkészítjük
  A pályázatához szükséges árajánlatot, valamint az esetlegesen szükséges engedélyeket és igazolásokat, gyorsan, rövid határidővel készítjük el, hogy anyagát időben leadhassa.
 • A határidőket pontosan tartjuk
  Tisztában vagyunk azzal, hogy a pályázatoknál a határidők tartása kiemelten fontos. Így megbízhat bennünk, hogy minden dokumentum a megfelelő időben eljut Önhöz.

 

 

Capelli Centrum
30 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában
Capelli KFT értékelés 5/5