Keresés termékcsoport alapján:
KIEMELT MÁRKÁK

FORGALMAZOTT MÁRKÁK
  1. Capelli
  2. Termékek
  3. Fodrászkellék
  4. Fodrász gépek
  5. Hajszárító
  6. Remington Hajszárító Advanced Colour Protect AC8605, ionos, diffúzorral, 2 szűkítővel, 2300W

Remington Hajszárító Advanced Colour Protect AC8605, ionos, diffúzorral, 2 szűkítővel, 2300W | AC8605
Kérdése van?
06 20 3266575
(h-cs: 8-17,p:8-14:30)


Szereted a frissen szárított vagy a szupersima frizurát, de ugyanakkor továbbra is szeretnél ügyelni a hajad színére és állapotára?

Ha igen, akkor imádni fogod az Advanced Colour Protect hajszárítót, amely a haj szárítása során fokozott hajszín- és hővédelemmel segíti a frizura kialakítását.

  • Egyedülálló Colour Protect színvédő technológia: intelligens hőmérsékletérzékelő szenzor + shea olajos és UV filter védelemmel ellátott gyűrű a levegőkimeneti rácson
  • Szenzor ki-bekapcsoló gomb, LED kijelzés
  • Teljesítmény: 2300 W
  • AC motor: hosszabb élettartamot biztosít
  • Ionos kondicionálás: 90%-kal több ion* a selymes, lágy hajért
  • 3 hőmérséklet -, és 2 sebességfokozat
  • Cool Shot: hideg levegő fúvás a frizura fixálásához
  • 7 és 11 mm-es keskeny szűkítő fej
  • Diffúzor: a haj volumenének növelésére
  • A levegőbementnél levő rács levehető, így könnyen tisztítható
  • Akasztófül
  • 3 méteres vezeték
Bővebb információkat lentebb találja
tartalom: 1 dbkód: AC8605
EZ A TERMÉK MEGSZŰNT

Bővebb információ a termékről

OPTIMÁLIS HŐMÉRSÉKLET
A készülékiIntelligens hajszínvédő hőérzékelővel rendelkezik, ami optimális hőt biztosít a hajszín kifakulásának és a hajszálak töredezésének megelőzése érdekében. Az elülső rács mögött található érzékelő a túlmelegítés megakadályozásához folyamatosan szabályozza a levegő hőmérsékletét, így biztosít optimális hajformázási hőmérsékletet. Az eredmény: a haj fényének és vibráló színének megőrzése.

FÉNYES, ÉLETTEL TELI HAJ
Fényes, élénk színű loknikra vágysz? Ha igen, akkor imádni fogod a sheaolajjal és UV szűrőkkel impregnált továbbfejlesztett mikrokondicionáló gyűrűvel rendelkező Colour Protect hajszárítót! A speciális technológiának köszönhetően a hajat megvédi az UV sugárzás káros hatásaitól és segít megőrizni annak színét.


Az egyedülálló Colour Protect színvédő technológia alkalmazása segít neked megóvni a festett haj tartós vibráló színét és fényét*.

A mindenkor optimális hőmérsékletet biztosító Intelligens Hajszínvédő Hőérzékelőnek köszönhetően úgy élvezheted a profi hajszárításra jellemző eredményeket, hogy közben meg tudod előzni a haj töredezését és kifakulását. A minden szárítás alkalmával mikrokondicionálókat a hajba juttató sheaolajjal és UV szűrőkkel impregnált Továbbfejlesztett Mikrokondicionáló Gyűrű elősegíti a fényes, vibráló loknik kreálását.

A hajszárító imponáló 2300W-os teljesítménye és a hosszú élettartamú váltóáramú (AC) erős motorja gyors és könnyed szárítást tesz lehetővé.

A hajszárító 3 hőmérséklet fokozattal, 2 választható sebességgel és valódi hideglevegő fúvó funkcióval rendelkezik, ami kiválóan alkalmas az elkészített frizura fixálásához.

További termékek a kategóriából


Akciós termékek a kategóriából


Remington Hajszárító D3010
Remington Hajszárító AC3300
Capelli Centrum
32 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában
Capelli KFT értékelés 5/5