Keresés termékcsoport alapján:
KIEMELT MÁRKÁK

FORGALMAZOTT MÁRKÁK
  1. Capelli
  2. Termékek
  3. Műkörmös termékek
  4. Készletek
  5. Perfect Nails Gél Lakk kezdő készlet - Mini Lámpa + Karácsonyi Gél Lakkok + Díszdoboz + Kiegészítők 2021

Kérdése van?
06 20 3266575
(h-cs: 8-17,p:8-14:30)


A Perfect Nails ajándékcsomagjai minden ünnepi alkalomra kiváló ajándék lehet, legyen az Karácsony, Valentin nap, Húsvét, Névnap vagy Születésnap.Medium készletünket akkor válaszd, ha még nincs géllakozáshoz lámpád, illetve régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád a Perfect Nails LacGel rendszerét. A Christmas Basic csomag tökéletes ajándék, annak, aki otthon ápolja körmeit, esetleg elgondolkodott, hogy a jövőben a kézápoló-műkörömépítő szakmát választja. A Basic csomagtól abban különbözik, hogy tartalmaz egy géllakk szettet, mely 5db LaQ X gél lakk színből áll.
Bővebb információkat lentebb találja
kód: PNKG090
EZ A TERMÉK MEGSZŰNT

Bővebb információ a termékről

AJÁNDÉKCSOMAGUNK TARTALMA:

GÉL LAKK KEZDŐ KÉSZLET - MINI
Perfect Prep - Előkészítő Folyadék 4ml: 3 az 1-ben körömelőkészítő és tisztító folyadék. Egyszerre segít a gombásodás megelőzésében, elősegíti az alapréteg tapadását a körömlemezhez, elvonja a vizet és a zsírt a körömlemez felületéről. Ecsetének segítségével könnyű a körömlemezre felvinni. Bőrbarát, nem károsítja a körömlemezt.

LacGel Base/Top Clear #000 - Alap- és Fényzselé 4ml: Rugalmas alap és fényzselé. Használható a természetes körömlemezre és lakkzselé felületére. Hetekig ellenálló és fényes bevonatot képez. Kötés után fixálni kell. Kötési idő: UV 2-3 perc, UV/LED 60-90 mp

Gel Cleaner - Fixáló folyadék 30ml: Zselé fixáló folyadék. Ez a folyadék távolítja el a ragacsos réteget a fényzseléről. Kímélő összetétele miatt, használata után a felület sokáig megtartja szép fényét. Ha a lámpádat összekented, ezzel kíméletesen letisztíthatod.

LacGel Piros Gél Lakk 4ml: 1 db piros 3 lépéses lakkzselé, mely azt jelenti, hogy alap és fedőfény szükséges hozzá. Lágyan terülő lakkzselé család, mely átmenetet képez a színes zselék és a körömlakkok között. Akár 3-4 hétig tartó karc-, kopás, és lepattogzás mentes eredmény! Ideális manikűrhöz, pedikűrhöz, műkörmök tetejére, körömdíszítéshez. Kiváló tapadású, enyhe illatú. Acetonnal oldható. Használatához alap- és fedőfény szükséges. A rétegek között 2 perc kötési idő szükséges. Fixálni nem kell.
Narancsfa Pálca: Segítségével könnyen eltávolíthatod a géllakkot, ha véletlen befolyt a köröm és a körülött lévő bőr közé.
Szálmentes törlőlap: Segítségével tudod lefixálni a fényzselét, de akár a korábbi körömlakkod eltávolításához is használhatod.

Buffer - Fehér: 4 oldalú tömbreszelő kifejezetten a körömfelület finomítására. Ajánlott a természetes körömlemez mattításához első lépésben mielőtt az alapréteg felkerül a körömre.

MŰKÖRMÖS UV/LED LÁMPA GÉL LAKKOZÁSHOZ - MOUSE
Kifejezetten géllakkozáshoz ajánljuk kezdőknek, tanulóknak vagy otthoni felhasználóknak. Hordozható, USB csatlakozójával a telefon töltőjével is üzemeltethető.

LACGEL LAQ X - COFFEE LOVE GÉL LAKK SZETT
X, mint extra színélmény! Ez azt jelenti, hogy akár 30%-kal pigmentáltabb színei, krémesebb állagú gél lakkjai, olyan X - élményt nyújtanak, amivel tökéletesre fejlesztheted gél lakkozási technikádat. Igazi csábító, dögös, intenzív színek, melyeket garantáltan imádni fogsz.

KÖRÖMMATRICA - 3D QUOTES
Vizes körömmatrica, 3D mintákkal, idézetekkel. Felületi dísztésekhez az egyik legegyszerűbb kiegészítő a körömmatrica. Alkalmazható géllakk vagy műköröm felületére egyaránt, mellyel modern, egyedi körömdíszítések készíthetőek.
Capelli Centrum
32 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában
Capelli KFT értékelés 5/5