Keresés termékcsoport alapján:
KIEMELT MÁRKÁK

FORGALMAZOTT MÁRKÁK
  1. Capelli
  2. Termékek
  3. Kozmetikus termékek
  4. Kozmetikai készülékek
  5. Nagyfrekvenciás masszírozó, szónikus masszázs
  6. TouchBeauty Cream Booster TB-1385 - galván kezelés, nagyfrekvenciás masszázs és sárga fényterápiás funkcióval

TouchBeauty Cream Booster TB-1385 - galván kezelés, nagyfrekvenciás masszázs és sárga fényterápiás funkcióval | TB-1385-CSOM
Kérdése van?
06 20 3266575
(h-cs: 8-17,p:8-14:30)


TOUCHBeauty arctisztító,hidratáló,masszírozó, bőrfeszesítő készülék - a hidratált feszes arcbőrért.

A szépség megőrzéséért- három technológiát ötvöz egybe a termék, mélyen tisztítja a bőrt, elősegíti a krém gyorsabb felszívódását a bőrbe, és fiatalos arcbőrt biztosít. Akusztikus masszírozás ion + és lágy rezgésekkel, eltünteti rejtett szennyeződéseket a pórusokból. Az ionos és puha vibrációjú akusztikus masszázs mélyen ápolja az arcbőrt, a sárga fény fototerápia aktiválja a sejteket, megújítja a kollagént és lassítja a bőröregedést.

Intenzív arctisztítás - A pozitív ionok a bőrön található szennyeződéseket vonzzák, jó a smink eltávolítására, a pattanásos bőrre, valamint a fiatalos fehér arcbőr megtartására. A bőrét puhább és rugalmasabbá varázsolja.

Javítja a krémek felszívódását - A vibráció serkenti a vért, így a pórusai könnyebben megnyílnak, így gyorsabban felszívódik az arcápolási termékek a bőrön, fokozza a hidratáló termék hatását. Hidratál, és egyben megakadályozza az allergiát és egyéb problémákat, amely fiatalabb megjelenést és egészséges sugárzó bőrt biztosít.

Okos időzítő rendszer - 5 perc Ion + kezelés esetén a szennyeződések eltávolítása mély tisztítással; 5 perc ion- keleséssel az arctápláló krémek mélyebb felszívódását segíti elő ; és 10 perc fototerápiához; pihenteti a bőrt, gyorsítsa fel a vérkeringést és elősegítse az anyagcserét.

USB –vel újratölthető és könnyen használható - Ez a kozmetikai arcmasszírozó eszköz USB-vel újratölthető, a masszázsfej antiallergén anyagból készült, amely minden bőrtípusra biztonságos, tökéletesen illeszkedik a táskájába vagy csomagjaiba, ha utazik.
tartalom: 1 dbkód: TB-1385-CSOM
EZ A TERMÉK MEGSZŰNT
Capelli Centrum
32 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában
Capelli KFT értékelés 5/5