Keresés termékcsoport alapján:
KIEMELT MÁRKÁK

FORGALMAZOTT MÁRKÁK
  1. Capelli
  2. Termékek
  3. Fodrászkellék
  4. Szakállápolás
  5. Subrina LUMBER CRAFT Szakáll és arcszőrzet ápoló szett 53762

Subrina LUMBER CRAFT Szakáll és arcszőrzet ápoló szett 53762 | SUB53762
Kérdése van?
06 20 3266575
(h-cs: 8-17,p:8-14:30)


LUMBER CRAFT SZAKÁLL KOLLEKCIÓ (tartalma: szakáll wax, ápoló olaj, nyugtató tonik)

A szakáll nem csak szőrzet az arcon. Ez egy megnyilvánulás, egy életforma, a férfiasság kifejezése. Sokan azt feltételezik, hogy a szakáll csak nő, de ez nem így van. A szakállt formára kell vágni, ápolni és gondozni kell. Bemutatunk egy új termékcsaládot, amit speciálisan férfiaknak alakítottunk ki. Legyen szó borotvált arcról, hosszú szakállról, rövid szakállról vagy akár bajuszról, mostantól ezek lesznek a kedvenc termékeid. A szakáll termékcsalád 100% allergén és illatanyag mentes, így nem fog zavaró hatást kiváltani a parfümöd használata során. Indítsa frissen a napot az Original wash sampon finom illatával - 100% - ban mentes az allergénektől, parabénektől, ásványi olajoktól és formaldehid származékoktól.
Bővebb információkat lentebb találja
tartalom: 3 termékkód: SUB53762
EZ A TERMÉK MEGSZŰNT

Bővebb információ a termékről

NYUGTATÓ TONIK 50 ml szakállra és hajra
Mi ez? Speciálisan kialakított nyugtató tonik hűsítő hatással és antibakteriális összetevőkkel, melyek kiválóan alkalmasak arra, hogy a szakállad mindig friss, viszkető érzéstől mentes és kifogástalan megjelenésű legyen. 

Kinek ajánljuk? Ideális azoknak, akiknek hosszú szakálluk viszketése miatt szükség van nyugtató kezelésre.

Mi a fő funkciója? Vizsgálatok kimutatták, hogy a szakállban sokkal több baktérium fellelhető, mint a borotvált arcon. Ezért mi kialakítottunk egy Nyugtató tonikot antibakteriális összetevőkkel, amely megelőzi a bőrfertőzéseket és bőrgyulladásokat. Mentol és bambusz kivonat tartalma hűsíti és nyugtatja a bőrt, poliszaharidokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, amely hozzájárul ahhoz, hogy bőre megőrizze hidratáltságát 

Hogyan alkalmazzuk? Közvetlenül arcmosás után permetezze be a bőrbe, és végezetül kenje be ápoló olajjal. 

100% allergén és illatmentes.

Anti-bakteriális összetevők: • Védi a bőrt a fertőzésektől és a gyulladásoktól

Menthol: • Hűsítő és frissítő hatás

Bambusz kivonat: • Segít a bőr nedvességtartalmának a megtartásában • Élénkíti a bőrt 

SZAKÁLL WAX 30ml szakállra és hajra
Mi ez? Egyedülálló szakáll wax szakáll és bajusz kialakításához, mely használata során egészséges külsőt és kényelmes érzetet biztosít.  Teljesen természetes viaszok, amelyek táplálják és hidratálják szőrzetet.

Kinek ajánljuk? Egy ápoló kiegészítő, mely megtartja a szakáll vagy bajusz kialakított formáját, különösen a végeit. A hajat lágyítja és megzabolázza.

Mi a fő funkciója? Ez a sűrű anyag egy speciális kombinációja a természetes viaszoknak, amely a hajnak és szakállnak egy struktúrát ad. Az illatmentes wax nem fog zavarni a kedvenc parfümöd használata közben.

Hogyan alkalmazzuk? Oszlassunk el a kezünk és ujjaink között egy kisebb mennyiségű waxot, majd kenjük a szakállra, bajuszra vagy hajra.

100% allergén és illatanyag mentes.

Méhviasz: • Egy védőgátat képez a bőr felületén, és ezáltal is képes a bőr lélegezni. • A vitamint tartalmaz, melynek előnyös hatása megmutatkozik a lágyító tulajdonságában, a száraz bőr hidratálásában és a sejtek újjáépítésében

Karnauba viasz: • Brazil trópusi pálmafák leveleiből nyerik  • Hipoallergén és lágyító tulajdonságok• Könnyed használatot és remek fényt biztosít   

ÁPOLÓ OLAJ 50ml szakállra és hajra
Mi ez? Az ápoló olaj egy olyan kis ékkő, amely hidratálja az arcszőrzetet, és alatta a bőrt is. Tele van nélkülözhetetlen összetevőkkel, amelyek elengedhetetlenek az arcszőrzet karbantartásánál.  

Kinek ajánljuk? Az arcszőrzet lágyítására és megszelídítésére. Az ideális szakállnak fényesnek és ápoltnak kell lennie, nem pedig porosnak, pikkelyesnek, bozontosnak.

Mi a fő funkciója? Egy jó olaj a szakállt puhán fényesen és lágyan tartja. A jojoba olaj és a murumuru vaj tökéletes keveréke az E vitaminnal együtt hidratálja a bőrt és megszelídíti a szakáll szőreit.

Hogyan alkalmazzuk? A legjobb, ha az olajat közvetlenül arcmosás után alkalmazza. Egy kis mennyiségű szakáll olaj is elég ahhoz, hogy kordában tartsa a kósza szálakat. Az olaj eleinte egy kis fényt hagy maga után, de egyszerűen törölje le száraz törülközővel a maradék olajat, hogy csökkentse a nedvességet. Az ápoló olaj illatmentes, így lehetővé teszi, hogy használd a kedvenc parfüm illatodat.

100% allergén és illatanyag mentes.

Jojoba olaj: • Extrém hidratáló hatást nyújt a bőr és haj, szőrzet számára • Tartalmazza a legtöbb vitamint és ásványi anyagot, amelyek a haj és a bőr egészséges működését biztosítják: E vitamin, B-complex, réz, cink, szelén, jód és króm • Elég gyengéd ahhoz, hogy érzékeny bőrre is alkalmazza mindenféle allergiás reakció kialakulása nélkül.

Murumuru butter: • A murumuru vajat magas pálmafák vöröses – narancs gyümölcseiből nyerik, Peruban, Brazíliában és az Amazonas egyéb régióiban is őshonosak.• Rugalmassá, puhává és könnyen kezelhetővé teszi a kócos szálakat • Segít visszaállítani a sérült és öregedő bőr rugalmasságát  • Gyógyítja a száraz, repedezett bőrt, ekcémát, pikkelysömört

Vitamin E: • Az egyik legismertebb antioxidáns • Csökkenti az UVA sugarak által okozott szabadgyökök kialakulását a bőrben • Kiváló hidratáló hatása van • Jelentősen csökkenti a bőr öregedését és a ráncokat  
Capelli Centrum
32 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában
Capelli KFT értékelés 5/5