0
Keresés termékcsoport alapján:

  FORGALMAZOTT MÁRKÁK
  CAPELLI WEBSHOP-on szereplő árak értelmezése


  Mi a "szakmai ár" ?

  Fodrászok, kozmetikusok, műkörömépítők, szolárium üzemeltetők, egyszóval szakmabeliek részére termékeinket "szakmai áron", azaz nagykereskedelmi áron kínáljuk. Az szakmai ár nincs rendelési menyiséghez kötve.

  Mikor láthatom a szakmai árat ?

  Amennyiben Ön szakmabeli, úgy regisztrálnia kell valamelyik szakmai vásárlói rendszerünkben (Bónuszpont gyűjőt, vagy CHM), majd regisztráció után bejelentkezve már a termékek szakami árát láthatja. REGISZTÁCIÓHOZ KATTINTSON IDE!

  Mi a "lakossági ár" ?

  Webshopunk nagyrészben olyan termékeket tartlamaz, melyek "professzionális" jellegűek így főként szakembereknek szólnak. Mindemellett, lehetőséget biztosítunk a lakosság számára a termékek megvásárlására, "lakossági", azaz végfelhasználói áron.

  Árak, pontok megjelnenítése és értelmezése

  Amennyiben Ön látogatónk (nincs bejeletkezve), úgy a termékek lakossági árát látja, illetve amennyiben a szakami és lakossági ár megeggyezik, a termék listaárát.

  "termék akciós ára" / "termék ára"
  Ezt látogató ként láthatja, ez azt jelenti hogy a termék szakmai ára és a lakossági ára megegyezik (adott esetben akciós a termék)  "lakossági ár" / "szakmai ár"
  Ezt látogató ként láthatja, ez azt jelenti hogy a termék szakmai ára és a lakossági ára különböző.


  "ár" / "pont"
  Ezt bejelentkezve láthatja. Az ár attól függően jelenik meg hogy, szakmai rendszerben regisztrálta magát vagy lakosságiba (vagy szakmai vagy lkaossági ár)
  Szakmai rendszerben a termékekhez tartozó gyűjthető bónusz vagy chm pont szintén megjelenik.  Capelli Centrum
  27 éve a fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök és masszőrök szolgálatában