CAPELLI CENTRUM az ammóniamentes hajfesték forgalmazójaEmmebi italia termékek
Emmebi ammóniamentes hajfesték Bevezető az ammóniametnes hajfesték világába
ammóniametnes hajfesték színei
ammóniametnes hajfesték termékek

EMMEBI Zer035 ammóniamentes krémhajfesték


Az EMMEBI Zer035 professzionális krémhajfesték ammóniamentes és tartós. Ajánlott kényes, igénybevett és érzékeny hajra. Hosszan tartó hatást, a természetes hajszín kiszőkítését, 100%-os őszhaj takarást, csodás árnyalatokat, ragyogó és intenzív színeket garantál.

  • 100%-ban ammóniamentes
  • 100%-os mértékben átfedi az ősz hajszálakat
  • 10Color színkötőval használva a hatóidő csak 10perc
  • az allergia kockázatának minimalizálására tervezték
  • kellemesen gyümölcsös illatú
  • 4 tónust világosít
  • gazdaságos: 100 ml, keverési aránya 1:1,5

Új dimenziókat nyitó, élenjáró, egyedülálló és kizárólagos technológiával készült.

A Zer035 krém hajfestékkel egy ammóniamentes, modern világba lép!


Az ammóniatartalom teljes elhagyása csökkenti az allergiás tüneteket és minimalizálja a bőr érzékenységét.

Táplál és hidratál, véd és ragyogóvá tesz.

Egy még természetesebb hatásért, a fényhatás rejtelmeinek rabul ejtéséért, a ragyogó színekért.

Zer035 krém hajfesték ammóniamentes bőrkímélő az egészségedért és hajad ragyogásáért.


Zer035 krém hajfesték hatóanyagaival bemutatja az újjítás lényegét az NSP System-et, a legmagasabb technológiát. Élenjáró összetétele ammóniamentes, képes elegyíteni az értékes színező mikrorészecskéket a nagyra értékelt védő anyagokkal.

Az új formulát speciális porlasztott pigmentek jellemzik, melyek könnyedén behatolnak a hajszálak belsejébe, minimálisra csökkentik a cuticula megduzzadását, amely a "hagyományos" hajfestésekre jellemző. Az igen-igen lecsökkentett molekuláris méretek lehetővé teszik a pigmenteknek, hogy a hajszálakat ne kívülről oxidálják, hanem a hajszerkezet belsejében fejtsék ki hatásukat; növelve az elterülést és a szilárdan történő beágyazódást. Így nagyobb színtartósságot garantálhatunk.

Az NSP System lehetővé teszi, hogy a meghatározó színező részecskéket előhívja a speciális mikromolekulákon keresztül, melyek könnyedén elterítik a színt. Ebben a formában tökéletesen megtapadnak, kifogástalanul szétterjednek, hozzájárulva ezzel a legtökéletesebb egyenletességhez és tartáshoz a hajtőtől egészen a haj végéig.

Ezeknek a hatóanyagoknak a hatása garantált, köszönhetően a cuticula kisebb megduzzadásának, amely az ammóniamentességnek tulajdonítható az ősz hajszálak teljes átfedése előzmények nélkül, kiemelkedően tükröződő, ragyogó, természetes és tartós szín keletkezik. Az NSP System csökkenti az allergia kialakulásának kockázatát, nincs ammóniás kipárolgás, amely idővel károsíthatja azoknak a légzőszervét, akik nap mint nap használják a hajfestékeket.

Az NSP System-mel együtt a természet kiválóságait válogattuk össze: nagyon tiszta növényi kivonatokat, gyümölcsolajokat, a legújabb összetevőket és hatóanyagokat. Ezek segítségével méltó rangra emeljük a szépséget, a tisztaságot és a természetességet, minden határt felülmúló, teljesen meglepő végeredményt érhessünk el. Ezentúl a termék méginkább igazodik a legigényesebb "hajfestő" fodrászok követelményeihez.

Tehát az Emmebi Italia ajánlata: innovációs termékek rendszere, teljes összhang a bennünket körbeölelő természettel, és két tökéletes tag ahol a tudomány a természet egyszerűségével ötvöződik.Napraforgómag, Jojoba és szőlőmag olaj
Lágyító hatásúak, újra strukturálják a hajas fejbőrt és a hajszálakat. Különösen a Jojoba olaj puhává és ragyogóvá varázsolja a hajkoronát, miközben serkenti a sejtek anyagcseréjét és regenerálja hajat.

Őszibarack, citrom, mandarin és grapefruit esszencia olajok
Tiszta esszenciák, valódi növényi alapú összetevőkön át célozzák meg az eredményt azon kizárólagos szempontból, hogy hidratálják és revitalizálják a hajat. Az esszencia olajok igazi és páratlan energia koncentrátumok, ugyanis annak a növénynek minden sajátosságát tartalmazzák, amelyből származnak. Kiváló terápiás képességei, az aromák, a színek jó közérzetet garantálnak.

Karité vaj
Az afrikai népek a fiatalság fájának nevezik. Ezt a terméket szépségünk egy kicsi ékszerének tartják. Gazdag antioxidánsokban és vitaminokban, tonifikálja és védi a hajat hajfestés során és utána is.

Vitamin komplex
A vitamin komplex együttes hatásától a haj szerkezete gyorsan teljessé és kondicionálttá válik. Javítja a fésülhetőséget, megnöveli a haj rugalmasságát és töredezéssel szembeni ellenállását.

Hamino haj komplex
Gabona aminosav komplex, A2 ceramide, hibiszkusz mag kivonata és mikroproteinek alkotják. Segít megvédeni és táplálni a hajat hajfestés során, valamint támogatja a cuticula újjáépítését.


A cuticula (kutikula) a haj külső, hám rétege, lemezkék alkotják, melyek egymást tetőcserép-szerűen fedik, a hajszál belsejének védelmét szolgálják. A lemezkéket a faggyúmirigyek által termelt olajos anyag vonja be, mely védi a hajszálat a károsító környezeti hatásoktól. A cuticula állapotától függ a haj fényessége. Minél szabályosabban fedik egymást a cuticula lemezkék, annál selymesebb és fényesebb a haj, mivel visszaveri a fényt. Amikor száraz, fénytelen, töredezett a haj, az a cuticula károsodásának következménye.

Egyre többször jelentkeznek allergiás reakciók a hajfestékekkel szemben, mivel mind többen, elsősorban fiatalok, festik a hajukat, hívják fel a figyelmet londoni bőrgyógyász kutatók. További információkért kattintson a kérdőjelre!Információk lakosság részére Információk fodrászok részére